You are not logged in.

Unanswered posts



Important! This site has been replaced. All content here is read-only. Please visit our brand-new community at https://community.talend.com/. We look forward to hearing from you there!



#1 2016-06-16 14:47:09

nikhiltui
Member
14 posts

nikhiltui said:

Status of Route in TAC ESB Conductor of MDM remains in Ready to deploy

Tags: [, error]

Hi Team,
    We are using Talend MDM 5.2.2 version and we are facing an issue in the Talend Admin Console when we are trying to start or stop the routes in ESB Conductor. The status always is in "Ready to deploy" and the routes are not executing even after we start them through TAC. It will show the status as Started for few seconds and it will come back to "Ready to deploy" status.
    It is not generating any error in the administrator.log for this scenario. But when we try to deploy, undeploy or delete an entry in the job conductor, its producing an error below (in the attachment) in administrator.log. So I am not able to delete even the test flow which we created in ESB conductor. Could you please advice us how we can resolve this issue?
    Please also note that we are using Nexus as repository.


error.log.log

Offline

#2 2016-06-21 09:47:46

nikhiltui
Member
14 posts

nikhiltui said:

Re: Status of Route in TAC ESB Conductor of MDM remains in Ready to deploy

Hi Talend Experts,
    Could you please advice how to move forward on this one?
Nikhil

Offline

Board footer

Talend Contributor Agreement - Talend Website Privacy Policy