You are not logged in.

#1 2016-12-21 11:48:51

trprakash
Member
22 posts

trprakash said:

Build option is not working in Talend Job

 I'm using Talend ESB 6.3 and creating jobs. I tried to use the build option in working job, but it is not working even it is not showing any error.
The steps are,

1. Selected the particular job. then right clicked the selected job & clicked the build option.

2. Clicked the finish button, It is building successfully. After that i have checked in the saved path,but there is no file available in the particular path.


Did i missed anything in this process? How can i resolve the issue?

Last edited by trprakash (2016-12-21 11:51:49)

Offline

#2 2016-12-21 17:04:41

willm
Member
477 posts

willm said:

Re: Build option is not working in Talend Job

Check your installed JRE
mini_blob_20161221-0803.png

Offline

#3 2016-12-22 06:31:49

trprakash
Member
22 posts

trprakash said:

Re: Build option is not working in Talend Job

Yes, I've checked the JRE, There is no problem in that one.

Offline

#4 2016-12-23 11:13:10

trprakash
Member
22 posts

trprakash said:

Re: Build option is not working in Talend Job

Hi,
I've attached the screenshot of JRE which is installed in my machine.Because of this issue we are stopped the our development. Could you please share the suggestion to resolve the issue? 

Offline

#5 2016-12-30 13:26:16

trprakash
Member
22 posts

trprakash said:

Re: Build option is not working in Talend Job

Hi All,
anybody help me to come out from above issue.

Offline

Board footer

Talend Contributor Agreement - Talend Website Privacy Policy