You are not logged in.

Unanswered posts



Important! This site has been replaced. All content here is read-only. Please visit our brand-new community at https://community.talend.com/. We look forward to hearing from you there!



#1 2017-03-30 14:42:24

kalpeshbadhe
Member
11 posts

kalpeshbadhe said:

tSOAP not working deployed in Runtime container

Hi guys,
I have 3 interfaces:
1. SOAP web service (Talend Web service) which saves posted request to disk.
2. Has twait for file as file is received from point 1 and contains some soap calls, works fine upto here.
3. Has tWait for file and triggers when the file from 2 point is written on disk and has to read that file and post on soap web service using tSOAP component.
All above three parts are deployed in single Runtime container.
When we try to execute these 3 in row then in part 3 the request is send by tSOAP component but it waits for response continously.
But if i run the part 3 individually then it works as expected.
FYI: no any error in catched in wrapper.log file or tesb logs.
can any one please help me out How can i make it working or some trick to make it work.
Thanking you in advanced. 

Last edited by kalpeshbadhe (2017-03-30 15:02:24)

Offline

#2 2017-04-07 04:32:55

xdshi
Talend Team


xdshi said:

Re: tSOAP not working deployed in Runtime container

Hi,
Could you please post your current job design screenshots into forum? What's talend build version you are using? Are you using the same version for your studio and runtime?
Best regards
Sabrina


What we can do is to make sure that Talend will be your best choice!

Offline

Board footer

Talend Contributor Agreement - Talend Website Privacy Policy